Evil Ape är inte som andra konsultbolag. Vi vill inte bli störst. Faktum är att vi motarbetar det med kraft. Vi vill ha rätt team och bara anställda som verkligen passar in i gänget.

Ett företag där alla stödjer hur verksamheten utvecklas och verkligen vill åt samma håll. Kulturen och sammanhållningen alltid sätts före affärer och etik är viktigare än möjligheten till en stor affär.

Varför är det här viktigt för våra kunder då? Jo, det leder till ett konsultföretag där alla stödjer alla kunder. Behöver någon ett råd är det bara ett chat meddelande bort.

Hur kommer det sig att här inte finns text med siffror eller skryt om fina kunder? För att vi anser att allt sådant är skryt för att få konsultföretaget att känna sig bättre, men är helt oviktigt för den som anlitar oss. För er som kund är det bara en fråga om ifall vi är rätt företag att anlita för den utmaning ni har.

Vårt sätt att skryta är att låta andra tala om vad de tyckt om att arbeta med oss.

I worked with Mathias on a highly visible project to address the system performance issues for a large client. His expertise in Oracle database trouble-shooting and performance tuning made a huge difference and helped the client complete the critical year-end processing successfully.

Charlie Tian
Charlie Tian Linked In

Mathias is a great mentor and his knowlege and passion for the IT industry have made him a great asset and champion for some of the most successful initiatives we've had in our software development group.

Anthony Maslowski
Anthony Maslowski Linked In