Kultur

Ett företags identitet

Den kultur ett företag har är dess identitet. Företag med en stark identitet är företag som lyckas. Det behöver man bara läsa ytterst lite av James Collins "Good to Great" för att förstå. Eller helt enkelt en gång jobba i ett företag som har en riktigt stark kultur.

De som inte trivs med kulturen kommer själva gå vidare och de som trivs med den blir mer lojala än något annat initiativ kommer åstadkomma.

Är kulturen stark så är den också det filter allt passerar igenom. Om en ny stor affär inte stämmer med kulturens värderingar så kommer den inte göras. Företag som gör affärer mot sina värderingar kommer inte kunna få de anställda att tro på dem.

Vår kultur bygger på de samlade erfarenheter ett mycket sammansvetsat gäng har. Vi söker alltid nya och de tas in då de anställda bedömer att de inte bara är bra nog utan dessutom passar in i teamet. Det är så kulturen hålls stark, att passa in i teamet är mycket viktigare än kompetensen. Då är ändå ribban för kunskap hög då vår verksamhet är att erbjuda marknadens bästa specialister.

Med stark tro på teamets styrka och vilja att både få och ge hjälp byggs det starkaste konsultbolaget på marknaden. Om du värderar kamratskap, stark gemenskap och intresse att umgås och inte bara ditt kompensationspaket så är det här företaget för dig.